Montering af varmepumper

Din lokale VVS-installatør i Herlev, Søborg og omegn udfører varmepumpeservice.

En holdbar løsning med moderne varmepumper

Leder du efter hjælp til installation af varmepumper? Lund VVS Teknik er et ungt firma med stor faglig viden inden for de nyeste og mest moderne VVS løsninger. Vi tilbyder både luft-til-vand varmepumper og luft-til-luft varmepumper. Således er vi altid klar på at finde en løsning, der passer til netop dig og dine behov.

Varmepumper er særligt effektive til at opvarme din bolig. De benytter omgivelserne, såsom varme i luften og jorden, hvoraf varmen bliver pumpet ud i boligens radiatorer. Endvidere støtter du en miljøvenlig løsning, når du benytter varmepumper. Dette er tilfældet, fordi en varmepumpe udleder forholdsvis lidt CO2 sammenlignet med alternative opvarmningsløsninger. Du kan ligeledes glæde dig over at spare mange penge, da du udnytter varmen mere effektiv.

Dygtige samarbejdspartnere til dit projekt

Som VVS installatør, er vi klare over, at vi ikke kan løse alle verdens opgaver alene. Derfor har vi indgået et samarbejde med TK Køl & Klima for at give dig den bedst mulige oplevelse – vi står for VVS arbejdet, mens de ordner køledelen af projektet. Således opnår vi altid et resultat, der lever op til vores høje standarder, uden at gå på kompromis med hverken kvalitet eller effektivitet.

Klar kommunikation og rådgivning om varmepumper

Vi har gennemgået et VE-kursus, som gør os i stand til at udføre certificeret håndtering og installation af varmepumper samt yde kvalificeret vejledning. Du er således i sikre hænder hos os, når det kommer til montering af varmepumpe.

Klar og ærlig kommunikation er en af vores kerneværdier, hvorfor vi lægger stor vægt på at have et tæt samarbejde med dig. Inden vi begynder på projektet besigtiger vi altid opgaven og finder den bedste løsning sammen med dig. Det er vigtigt, at varmepumper bliver installeret korrekt og sågar monteret, så den passer bedst til dine behov. Du er desuden altid velkommen til at stille spørgsmål vedrørende projektet.

Hvad siger vores kunder?

Der findes både anmeldelser på Trustpilot og Håndværker.dk

Kan varmt anbefales

Mikkel udfører et rigtig godt stykke arbejde og han rådgiver en til de bedste løsninger.

Tak for samarbejdet

Signe, Trustpilot

God dialog

Lund VVS teknik er rigtig gode at have dialog med, de samarbejde 100%.

De gør ikke noget, som ikke er aftalt, de spørge heller engang for meget. Jeg kan kun anbefale dem.

Anja, Trustpilot

Nem kommunikation

Lund VVS er utrolig lette at kommunikere med. De tager opgaven og løser den som aftalt, og oveni giver de rigtig god og brugbar rådgivning. Kan varmt anbefales.

Peter, Trustpilot

Til at stole på

God service!

Godt og præcist udført håndværk, imødekommende rådgivning og æstetisk sans for detaljer.

Maria, Trustpilot

Se flere anmeldelser på Trustpilot​

Få et uforpligtende tilbud

Har du brug for en autoriseret VVS-installatør, der kan løse en af dine projekter eller renoveringsopgaver? Udfyld formularen, og så vender vi tilbage til dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os

Lund VVS Teknik

Langdyssen 25 2730 Herlev

CVR-nummer: 41616067

E-mail: vvs@lundvvsteknik.dk

​Hos Lund VVS Teknik bestræber vi os på at styrke vores branche og dens ry, derfor er du også garanteret at det udførte arbejde vil være af højeste kvalitet og kommunikationen helt i top.