VVS-reparation og spjældopgaver

Din lokale VVS-installatør i Herlev, Søborg og omegn udfører VVS-reparationer​

Vi hjælper med din VVS-reparation

Skal du bruge sagkyndig hjælp til din VVS-reparation i Storkøbenhavn? Så tag endelig fat i Lund VVS Teknik. Som autoriseret VVS-installatør har vi hænderne skruet rigtigt på og erfaring, der matcher. Udover ydelser såsom renovering af badeværelse og montering af blødgøringsanlæg hjælper vi med en lang række opgaver inden for VVS-reparation.

Når det kommer til udskiftning og reparation af VVS-installationer, klarer vi langt det meste. Vores brede vifte af kompetencer kombineret med servicemindede medarbejdere gør os i stand til at give personlig service og samtidig udføre effektivt håndværk. Vi baserer vores løsninger på branchens grundprincipper. Som ungt VVS-firma hungrer vi hele tiden efter ny viden, og tilpasser os løbende med udgangspunkt i den mest moderne teknologi.

Klar og ærlig kommunikation

For os er god kommunikation essentielt for et godt samarbejde. Derfor kan du trygt regne med, at vi inddrager dig i alle beslutninger, hvoraf intet går hen over hovedet på dig. Vi sørger ligeledes for at dine forventninger stemmer overens med vores. Tillid og ærlighed vægtes højt hos os, hvorfor vi altid kommer med realistiske og klare tidsplaner, så du trygt kan vide, at arbejdet bliver udført til tiden.

Hos Lund VVS Teknik gør vi en dyd ud af at skræddersy enhver VVS-reparation til dine behov – vi laver ingen lappeløsninger. Med et mål om at give branchen et bedre omdømme sørger vi altid for, at kvaliteten lever op til vores tårnhøje krav.

Hvad siger vores kunder?

Der findes både anmeldelser på Trustpilot og Håndværker.dk

Kan varmt anbefales

Mikkel udfører et rigtig godt stykke arbejde og han rådgiver en til de bedste løsninger.

Tak for samarbejdet

Signe, Trustpilot

God dialog

Lund VVS teknik er rigtig gode at have dialog med, de samarbejde 100%.

De gør ikke noget, som ikke er aftalt, de spørge heller engang for meget. Jeg kan kun anbefale dem.

Anja, Trustpilot

Nem kommunikation

Lund VVS er utrolig lette at kommunikere med. De tager opgaven og løser den som aftalt, og oveni giver de rigtig god og brugbar rådgivning. Kan varmt anbefales.

Peter, Trustpilot

Til at stole på

God service!

Godt og præcist udført håndværk, imødekommende rådgivning og æstetisk sans for detaljer.

Maria, Trustpilot

Se flere anmeldelser på Trustpilot​

Få et uforpligtende tilbud

Har du brug for en autoriseret VVS-installatør, der kan løse en af dine projekter eller renoveringsopgaver? Udfyld formularen, og så vender vi tilbage til dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os

Lund VVS Teknik

Langdyssen 25 2730 Herlev

CVR-nummer: 41616067

E-mail: vvs@lundvvsteknik.dk

​Hos Lund VVS Teknik bestræber vi os på at styrke vores branche og dens ry, derfor er du også garanteret at det udførte arbejde vil være af højeste kvalitet og kommunikationen helt i top.