Nyt badeværelse

Din lokale VVS-installatør i Herlev, Søborg og omegn klarer dit nye badeværelse

Et nyt badeværelse til netop din bolig

Går du med en drøm om at få lavet et nyt badeværelse, der bare står knivskarpt? Så tag endelig fat i Lund VVS Teknik. Med os som din VVS-installatør er du sikker på, at resultatet lever op til dine ønsker og forventninger. Du kan altid hive fat i os uanset omfanget af din opgave. Vi hjælper med alt fra udskiftning af armatur til en komplet etablering af et helt nyt badeværelse.

Fokus på service og kvalitet

Som din VVS-installatør vægter ærlig og klar kommunikation højt, når det kommer til vores samarbejde. Hvad enten det omhandler etablering af nyt eller renovering af dit nuværende badeværelse, tager vi altid en grundig snak omkring netop dine behov.

Vi kender selv til vigtigheden af individualitet – især når det omhandler et rum såsom badeværelset. Derfor skal det selvfølgelig også skræddersys til din livsstil, når drømme badet skal realiseres. Som autoriseret VVS-installatør sørger vi altid for at skabe klare rammer for hele projektet, og inddrager dig i alle beslutninger fra start til slut. Har du ønsker til bestemte materialer eller lignende står vi gerne for indkøbet.

Hvad siger vores kunder?

Der findes både anmeldelser på Trustpilot og Håndværker.dk

Kan varmt anbefales

Mikkel udfører et rigtig godt stykke arbejde og han rådgiver en til de bedste løsninger.

Tak for samarbejdet

Signe, Trustpilot

God dialog

Lund VVS teknik er rigtig gode at have dialog med, de samarbejde 100%.

De gør ikke noget, som ikke er aftalt, de spørge heller engang for meget. Jeg kan kun anbefale dem.

Anja, Trustpilot

Nem kommunikation

Lund VVS er utrolig lette at kommunikere med. De tager opgaven og løser den som aftalt, og oveni giver de rigtig god og brugbar rådgivning. Kan varmt anbefales.

Peter, Trustpilot

Til at stole på

God service!

Godt og præcist udført håndværk, imødekommende rådgivning og æstetisk sans for detaljer.

Maria, Trustpilot

Se flere anmeldelser på Trustpilot​

Få et uforpligtende tilbud

Har du brug for en autoriseret VVS-installatør, der kan løse en af dine projekter eller renoveringsopgaver? Udfyld formularen, og så vender vi tilbage til dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os

Lund VVS Teknik

Langdyssen 25 2730 Herlev

CVR-nummer: 41616067

E-mail: vvs@lundvvsteknik.dk

​Hos Lund VVS Teknik bestræber vi os på at styrke vores branche og dens ry, derfor er du også garanteret at det udførte arbejde vil være af højeste kvalitet og kommunikationen helt i top.