Renovering af badeværelse

Din lokale VVS-installatør i Herlev, Søborg og omegn udfører badeværelses renovering.​

Professionel badeværelsesrenovering

Som et ungt VVS firma med mange års erfaring inden for VVS arbejde er vi altid friske på nye udfordringer. Vores team er altid opdateret på de nyeste og mest moderne løsninger med fokus på grundprincipperne inden for VVS arbejde.

Når vi udfører service og renovering af badeværelse, er sikkerheden altid i top. Ligeledes sætter vi vores standarder for kvalitet meget højt, og stræber hele tiden for at blive bedre. Vi udfører altid badeværelsesrenovering med udgangspunkt i branchens nyeste viden. Hvad enten du ønsker et helt nyt badeværelse eller en renovering af dit nuværende, står vi klar til at skræddersy en løsning til netop dig. Vi hungrer efter ny viden, og videreuddanner os gerne, for at udvide vores brede vifte af kompetencer. Som din lokale VVS-installatør udfører vi primært badeværelsesrenovering i Herlev, Søborg og omegn.

Vi sørger for et tæt samarbejde med dig

I ethvert samarbejde med os, er du sikret god service i form af klar og ærlig kommunikation. Vi sørger for at skabe klare rammer hele projektet. Inden vi begynder på VVS arbejde ved dit badeværelse, besigtiger vi din opgave. Heraf finder vi den bedste løsning ud fra dine behov og ønsker. Endvidere vil du blive underrettet om opgavens fremgang gennem hele processen.

Vores mål er at skabe det bedste og mest optimale resultat for dig. Badeværelser er meget forskellige og varierer fra bolig til bolig. Det vigtigste for os er, at badeværelset passer til din livsstil. Vi hjælper desuden gerne med indkøb af materialer.

Hvad siger vores kunder?

Der findes både anmeldelser på Trustpilot og Håndværker.dk

Kan varmt anbefales

Mikkel udfører et rigtig godt stykke arbejde og han rådgiver en til de bedste løsninger.

Tak for samarbejdet

Signe, Trustpilot

God dialog

Lund VVS teknik er rigtig gode at have dialog med, de samarbejde 100%.

De gør ikke noget, som ikke er aftalt, de spørge heller engang for meget. Jeg kan kun anbefale dem.

Anja, Trustpilot

Nem kommunikation

Lund VVS er utrolig lette at kommunikere med. De tager opgaven og løser den som aftalt, og oveni giver de rigtig god og brugbar rådgivning. Kan varmt anbefales.

Peter, Trustpilot

Til at stole på

God service!

Godt og præcist udført håndværk, imødekommende rådgivning og æstetisk sans for detaljer.

Maria, Trustpilot

Se flere anmeldelser på Trustpilot​

Få et uforpligtende tilbud

Har du brug for en autoriseret VVS-installatør, der kan løse en af dine projekter eller renoveringsopgaver? Udfyld formularen, og så vender vi tilbage til dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os

Lund VVS Teknik

Langdyssen 25 2730 Herlev

CVR-nummer: 41616067

E-mail: vvs@lundvvsteknik.dk

​Hos Lund VVS Teknik bestræber vi os på at styrke vores branche og dens ry, derfor er du også garanteret at det udførte arbejde vil være af højeste kvalitet og kommunikationen helt i top.