Montering af blødgøringsanlæg

Din lokale VVS-installatør i Herlev, Søborg og omegn montering af blødgøringsanlæg.

Vi hjælper med at installere dit blødgøringsanlæg

Har du problemer med kalk på fliserne, i hanen eller på dine glas? Skal kaffemaskinen afkalkes meget ofte? Så bør du måske overveje at få monteret nyt blødgøringsanlæg. Hos Lund VVS Teknik har vi stor erfaring med en lang række VVS-opgaver.

Som et ungt VVS-firma har vi en passion for at give branchen et bedre omdømme. Gennem personlig service og holdbare løsninger forsøger vi altid at levere resultater af topkvalitet. Vores arbejdsproces er baseret på de fundamentale grundprincipper inden for VVS arbejde. Heraf udvikler vi løbende på vores løsninger med udgangspunkt i den nyeste viden og teknologi. Vælger du at få installeret blødgøringsanlæg med os i ryggen, kan du trygt vide, at løsningen bliver skræddersyet til netop dine behov.

Service i fokus

For os går god service og flotte resultater hånd i hånd. Derfor lægger vi altid en ekstra indsats, i at give kunden en god oplevelse gennem hele projektet. Med en kombination af servicemindede medarbejdere og en stor viden på området bliver du inddraget i alle beslutninger.

Inden vi påbegynder projektet sørger vi for grundigt at besigtige din opgave. Vores mål er at levere en løsning, der holder langt ude i fremtiden. Når det kommer til at få installeret blødgøringsanlæg er det ligeledes vigtigt, at man har styr på sit håndværk. Vi er medlem af TEKNIQ Garanti, hvorfor du trygt og sikkert kan tage fat i os.

Hvad siger vores kunder?

Der findes både anmeldelser på Trustpilot og Håndværker.dk

Kan varmt anbefales

Mikkel udfører et rigtig godt stykke arbejde og han rådgiver en til de bedste løsninger.

Tak for samarbejdet

Signe, Trustpilot

God dialog

Lund VVS teknik er rigtig gode at have dialog med, de samarbejde 100%.

De gør ikke noget, som ikke er aftalt, de spørge heller engang for meget. Jeg kan kun anbefale dem.

Anja, Trustpilot

Nem kommunikation

Lund VVS er utrolig lette at kommunikere med. De tager opgaven og løser den som aftalt, og oveni giver de rigtig god og brugbar rådgivning. Kan varmt anbefales.

Peter, Trustpilot

Til at stole på

God service!

Godt og præcist udført håndværk, imødekommende rådgivning og æstetisk sans for detaljer.

Maria, Trustpilot

Se flere anmeldelser på Trustpilot​

Få et uforpligtende tilbud

Har du brug for en autoriseret VVS-installatør, der kan løse en af dine projekter eller renoveringsopgaver? Udfyld formularen, og så vender vi tilbage til dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os

Lund VVS Teknik

Langdyssen 25 2730 Herlev

CVR-nummer: 41616067

E-mail: vvs@lundvvsteknik.dk

​Hos Lund VVS Teknik bestræber vi os på at styrke vores branche og dens ry, derfor er du også garanteret at det udførte arbejde vil være af højeste kvalitet og kommunikationen helt i top.